Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Eibumin

Neohodnoceno
 

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou

od 69 Kč
Značka Ireks
Kategorie Ostatní přípravky
Zvolte variantu
Kg: 5 Skladem 1 260 Kč
   
Kg: 0,2 Skladem 69 Kč
   
 

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou.

PROSPEKT V PDF

Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek. Dodávaná hmotnost 200g

výrobní postup: indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat  625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády,  do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek").

Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru.

pečené hmoty

- laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle)

 pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky.

Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.

Alergeny: sušený vaječný bílek

Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, sojové boby a výrobky z nich, mléko a výrobky z něj,

Složení: Sušený vaječný bílek, cukr, regulátor kyselosti (E330).

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1547 kJ (370 kcal)

Tuky: 0,1 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 0,1 g

Sacharidy: 41,8 g z toho cukry: 41,8 g

Vláknina: 0,1 g

Bílkoviny: 47,4 g

Sůl: 1,0 g

Výrobce:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.