Popis
Výhody při zpracování:
• univerzální (všestranné) možnosti zpracování
• optimální konzistence těsta
• jednoduchá a spolehlivá výroba
Kvalitativní výhody:
• velmi vláčný korpus typický pro brownies
• velmi tmavá a intenzivní barva korpusu
• dlouhotrvající čerstvost
Receptura:
Brownie-Mix Gluten Free 1000 g
Vejce čerstvá 75 g
Olej jedlý 160 g
Voda pitná 190 ml
Celková hmotnost 1425 g
Vlašské ořechy 150 g
Doba míchání: 2 – 3 min
Teplota pečení: 180 – 190 °C
Doba pečení: 20 – 25 min
Technologický postup:
Vymícháme všechny suroviny do hladka, nakonec přidáme
vlašské ořechy. Poté hmotu rozetřeme na plech a dáme péct.
Povrch můžeme potáhnout čokoládou a dozdobit kousky
vlašských ořechů.