Povrchová úprava

 
72
780172780
Značky

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Tip
Stříbrné krystalky
Stříbrné krystalky 100 g
Kód: 1204
Cukrové krystalky k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek. Balení 1 kg.
72 Kč
Skladem
   
Tip
Zlaté krystalky 100 g
Zlaté krystalky 100 g
Kód: 67/8
Značka: Ambrosio
Cukrové krystalky k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek. Balení 100 g.
72 Kč
Skladem
   
Tip
zelatina
Želatina (1 kg)
Kód: 496
  Živočišná želatina : vepřová  Typ A Bloom 260 Návod na přípravu : 1,  Želatinu vsypeme do vody a lehce zamícháme. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní lázni na teplotu cca 60-65°C. Občas zamícháme.    nebo 2,Želatinu vsypeme do ohřáté vody 60-75°C a za stálého mírného míchání se rozpustí.   Orientační dávkování na 1 kg gelu Aspikové misky  0,04 - 0,05 kg Aspikové dorty, běžné aspikové výrobky  0,06 - 0,08 kg Nářezové aspikové výrobky,salámy,mozaiky apod.  0,09 - 0,11 kg
389 Kč
Skladem
   
Trigel neutral (2,5 kg)
Trigel neutral (2,5 kg)
Kód: I51205
Značka: Ireks
Želírovací prostředek. Používá se na dohotovení ovocných dortů. Jeho výhodou je že nám krásně kopíruje ovoce. Balení 2,5kg
469 Kč
Skladem
   
mellaglaze
Golden glaze neutral (7 kg)
Kód: I50715
Značka: Ireks
Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Mella Glaze je netuhnoucí želatinová poleva za studena. Náhrada za Topglanz. Balení 7kg
734 Kč
Skladem
   
thumb 20130912 122324
Sanett (2,5 kg)
Kód: I51204
Značka: Ireks
Želatina v prášku určena ke ztužení šlehaček a rostlinných krémů. Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce - ovoce se namáčí v roztoku SANETTU. K vytvoření lesklých a plastických glazur, které nikdy neztvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V kombinaci s KARINAMI má i charakteristickou chuť a barvu. Balení 2,5kg
750 Kč
Skladem
   
Tip
agar
Agar (1 kg)
Kód: 481
AGAR 700 Zrnitost 80 mesh Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.   Práškový agar je bílé,žlutavě bílé až světle žluté barvy. Agar je nerozpustný ve studené vodě, ale rozpustný ve vroucí vodě. Návod na přípravu : 1. Dávkování 4g-15g na litr vody  dle použití.
766 Kč
Skladem
   
mellaglaze
Golden glaze chocolate (7 kg)
Kód: I50716
Značka: Ireks
Doporučujeme osobní odběr v prodejně. Případně posíláme na přání zákazníka, ovšem nemůžeme zaručit, že při přepravě nedojde k poškození či znehodnocení zboží. Netuhnoucí hnědý gel s čokoládovým aroma. Pro dekoraci cuk. výrobků Balení 7kg
780 Kč
Skladem
   

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem