• 1 z 2
 

Muffin-Mix Gluten Free (12,5 kg)

 

Balení 12,5 kg

Směs k výrobě bezlepkových muffinů.

Dávkování: 100 %

Dostupnost Skladem
849 Kč
   
Značka Ireks
Kategorie Bezlepkové směsi
 

Výhody při zpracování:
• univerzální (všestranné) možnosti zpracování
• optimální konzistence těsta
• jednoduchá a spolehlivá výroba
Kvalitativní výhody:
• přirozená a příjemná barva korpusu
• velmi dobrá, příjemná chuť
• dlouhotrvající čerstvost
Technologický postup:
Vymícháme všechny suroviny do hladka, poté hmotu plníme
do tvořítek na muffiny a dáme péct. Po třech minutách
pečení lehce zapáříme a dopékáme při uzavřeném odtahu
páry.
Možnosti:
Do těsta lze přidat vše, co je v cukrářské výrobě běžné
za předpokladu, že jde o bezlepkovou ingredienci, např.
ovoce, rozinky, čokoládové pecičky, mandle, ořechy, pistácie,
atd. Všechny tyto ingredience mohou být přidány přímo do
těsta nebo je můžeme poklást na povrch muffinů. Jako
základ pro těžší složky by těsto mělo být trochu kompaktnější.
Poleva a dozdobení povrchu mohou dotvořit celkový
dojem.
Receptura:
Muffin-Mix Gluten Free 1000 g
Vejce čerstvá 500 g
Olej jedlý 350 g
Voda pitná 150 ml
Celková hmotnost 2000 g
Doba míchání: 3 min
Navážka: 70 - 80 g
Teplota pečení: 180 °C, s lehkým zapářením
Doba pečení: 20 – 25 min