Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Sandra Špenát

 

Směs pro výrobu litých hmot zelené barvy se špenátem.

Balení 1 kg, 5 kg

od 99 Kč
Značka Ireks
Kategorie Korpusové směsi
Zvolte variantu
Kg: 1 Skladem 99 Kč
   
Kg: 5 Skladem 399 Kč
   
 

Směs pro výrobu litých hmot zelené barvy se špenátem.

Doporučené dávkování:

  • Sandra ŠPENÁT 1000g
  • Vaječný tekutý obsah 560g
  • Voda pitná 320g
  • Olej jedlý 180g

Všechny suroviny spojíme a necháme 5 minut bobtnat.

Poté je mícháme protínačkou při nejnižší rychlosti po dobu 1 - 2 minut do hladké a homogenní konzistence.

Pečení: Při 240 °C po dobu 6 ­ 7 minut, zavřený odtah páry (parametry jsou pro elektrickou sázecí pec).

 

Špenátová roláda s

citrónovým krémem ze zakysané
smetany
Hmotnost: 1 800,00 g
Receptura

Hmota se špenátem: (peče se)

Sandra ŠPENÁT 500,000 g
Vaječný tekutý obsah 280,000 g
Voda pitná 160,000 g
Olej jedlý 90,000 g


Smetanovo­citrónový krém:


Smetana zakysaná (15 % tuku) 625,000 g
Citronová šťáva 40,000 g
Milky Cream 250,000 g

Hmota se špenátem:

 

Suroviny spojíme a mícháme je při nejnižší rychlosti stroje cca 1 ­ 2 minuty do hladké
a homogenní konzistence. Takto připravenou hmotu rozetřeme na pečicí papír nebo fólii (60 x 40 cm).


Pečení:

 

Při 240 °C po dobu 6 ­ 7 minut, zavřený odtah páry (parametry jsou pro elektrickou sázecí pec).


Smetanovo­citronový krém:

 

Zakysanou smetanu spojíme s vodou a citronovou šťávou, poté
přidáme Milky Cream a vyšleháme po dobu 4 minut při maximálních otáčkách stroje do hladkého krému.


Dohotovení:

 

Z upečeného plátu odstraníme papír (fólii) a na tuto stranu rozetřeme krém. Poté plát svineme
do rolády. Po zatuhnutí můžeme povrch rolády lehce posypat ozdobnými proužky očištěné citronové kůry a
krájet na požadované kusy.

Složení: Cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), sušený špenát (1,4%), 

kukuřičná mouka, sušený vaječný bílek, barvivo ( E141, E101), sůl, stabilizátor (E415), glukóza, glukózový sirup.

ALERGENY: vyznačeny

 

MŮŽE OBSAHOVAT STOPY: SOJOVÉ BOBY a výrobky z nich, MLÉKO a výrobky z něj, SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich, VLČÍ BOB (lupina) a výrobky z něj.

 

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 G VÝROBKU:

Energetická hodnota: 1621 KJ (388 KCAL)

Tuky: 4,6 G z toho nasyc.mastné kyseliny: 1,4 G

Sacharidy: 76,5 G z toho cukry: 47,4 G

Vláknina: 1,7 G

Bílkoviny: 9,5 G

Sůl: 1,1 G

Výrobce :

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno