Vážení zákazníci, po telefonické dohodě je možné objednané zboží vyzvednout i mimo otevírací dobu, stejně tak najdeme řešení dodání zboží k Vám domů. Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro Vás.
 

Karina banane milk (1 kg)

Neohodnoceno
 

Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.

 

KARINA Banane milk  je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINA Banane milk dodá máslovému a nebo tukovému  charakteristickou chuť a barvu  po banánu

Balení 1kg, 5kg

108 Kč
   
Kód produktu 289
Značka Ireks
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), aroma (banánové), emulgátor (E472a), kyselina (E330), barvivo (E160a, E101),
pšeničná mouka.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2076 kJ (497 kcal)
Tuky: 22,9 g
z toho nasyc.mastné
kyseliny:
19,1 g
Sacharidy: 68,5 g
z toho cukry: 60,4 g
Vláknina: 0,6 g
Bílkoviny: 3,8 g
Sůl: 0,8 g

Karinu a vodu necháme 5minut odležet.

Máslová varianta :
Kariny banane milk 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Máslo mlékárenské 500 g                                                        

 

Dohotovení povrchů výrobků (dortů) :
Karina banane milk 50 g
Voda pitná do Kariny 20 g
Topglanz 20 g
Roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g) 20 g                                                                           


 Alergeny:

Obiloviny obsahující lepek ( tj. pšenice, žito, ječmen, oves, pšenice špalda, kamut nebo jejich

hybridní odrůdy ) a výrobky z nich, mléko a výrobky z něj ( včetně laktózy )

Muže obsahovat stopy: vejce a výrobky z nich,

jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich

suché skořápkové plody ( tj. mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové

ořechy, para ořechy, pistácie, ořechy makadamie a queensland ) a výrobky z nich

sezamová semena a výrobky z nich

vlčí bob ( lupina ) a výrobky z nich

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.