KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: Cukr, kakao (min. 21%), sójová mouka, rostlinný olej (palmový), modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob
(E1412), glukózový sirup, sušená syrovátka.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1614 kJ (386 kcal)
Tuky: 7,8 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,0 g
Sacharidy: 66,4 g
z toho cukry: 61,2 g
Vláknina: 8,3 g
Bílkoviny: 9,9 g
Sůl: 0,1 g
LIKÉROVÉ ŠPIČKY
Tmavý krém : |
Karina Kakao Mix |
1000 g |
Voda pitná |
450 g |
Tuk ke šlehání |
1250 g |
Světlá náplň : |
Karina Milk Mix |
500 g |
Voda pitná |
500 g |
Rumové aroma (dle chuti) |
10 g |
KARINU a vodu necháme 5minut stát.
Alergeny: sójové boby, mléko ( včetně laktózy ) a výrobky z nich.
Může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy), sezamová semena, mléko a výrobky ( včetně laktózy ), vejce a vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
|
|
|
|
|
|