Tip Efekt lupa
 

Karina karamel (1 kg)

 

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože

Balení 1kg

Dostupnost Skladem
199 Kč
   
Značka Ireks
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Složení: Cukr, glukóza, karamelizovaný cukr, modifikovaný bramborový škrob (E1414), glukózový sirup, sušené mléko, zahušťovadlo (E401), rostlinný olej (palmový a plně ztužený kokosový), sůl, aroma, barvivo (E150c), emulgátor (E472a), pšeničný lepek.

Alergeny: sušená syrovátka, sušené mléko, pšeničná mouka

Může obsahovat stopy:,sójové boby, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy)mléko a výrobky ( včetně laktózy ), vejce a výrobky z nich, sezamová semena a výroby z nich vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1645 kJ (394 kcal)

Tuky: 5,0 g, z toho nasyc.mastné kyseliny: 3,2 g

Sacharidy: 84,0 g, z toho cukry: 55,1 g

Vláknina: 1,6 g

Bílkoviny: 1,7 g

Sůl: 2,3 g

 

 

Šlehačková varianta :
Kariny Karamel krém 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g 
Máslová varianta :
Kariny Karamel krém 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Máslo mlékárenské 500 g 
Dohotovení povrchů výrobků (dortů) :
Karina Karamel krém 50 g
Voda pitná do Kariny 20 g
Topglanz 20 g
Roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g) 20 g