Tip Efekt lupa
 

Karina pistácie (1 kg)

 

Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

Balení 1kg

Dostupnost Skladem
155 Kč
   
Značka Ireks
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Složení: Cukr, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), barvivo (E141, E150c, E101), regulátor kyselosti (E341), pšeničná mouka.
.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2021 kJ (483 kcal)
Tuky: 21,8 g
z toho nasyc.mastné
kyseliny:
18,7 g
Sacharidy: 71,7 g
z toho cukry: 56,5 g
Vláknina: 0,5 g
Bílkoviny: 1,6 g
Sůl: 0,8 g

KARINU s vodou necháme 5 minut odležet.

 

Šlehačková varianta :
Kariny Pistácie krém 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g                                                                            

 

Máslová varianta :
Kariny Pistácie krém 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Máslo mlékárenské 500 g                                                       

 

Dohotovení povrchů výrobků (dortů) :
Karina Pistácie krém 50 g
Voda pitná do Kariny 20 g
Topglanz 20 g
Roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g) 20 g                                             

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: