• 1 z 2
 

Taft neutral (1,5 kg)

 

Balení 1,5 kg

Co je TAFT:

• nová kvalita stabilizátorů smetany ke šlehání (živočišné šlehačky)

TAFT Neutral ani Choco neobsahují vepřovou nebo hovězí želatinu

• receptura i pracovní postup v porovnání s klasickými ztužovači se želatinou jsou nezměněny

Balení 1kg

• hmota je během zpracování oproti tradičním ztužovačům stabilnější a tím se rozšiřuje možnost jejího použití

• smetana ke šlehání stabilizovaná TAFTEM je vhodná pro celý sortiment mrazených výrobků

• dle chuti je možnost TAFT Choco přisladit moučkovým cukrem až do dávky cca 30 g na litr šlehačky

Dostupnost Skladem
169 Kč
   
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Doporučená receptura:

TAFT Neutral nebo Choco 200 g

Voda pitná 250 g

Smetana ke šlehání (nejlépe 33 %) 1000 g

Doporučený technologický postup:

Nejdříve si vyšleháme smetanu do stabilní konzistence. Poté si rozmícháme TAFT s vodou, který následně spojíme s vyšlehanou

smetanou. Nyní máme připravenou lehkou šlehačkovou náplň, kterou můžeme ihned zpracovávat do různých dortů, řezů, rolád nebo

jiných dezertů. Její perfektně stabilní vlastnosti jdou ruku v ruce s vyrovnanou, jemnou a přitom plnou chutí.

Výhody použití:

U ztužovačů řady TAFT se povedlo skoro nemožné – připravit šlehačkové náplně s vynikající stabilitou i ve vysokých vrstvách a současně

s vynikající lahodnou chutí. Tyto náplně nejsou cítit po škrobech ani nemají žádné jiné negativní příchutě. Vhodně použitý ztužovač

se může uplatnit i při domácím pečení. S TAFTEM lze připravit například lehké nepečené dorty, jež získají čas k rozležení chutí, aniž by

utrpěla kvalita ztužení. Dorty tak mají konstantní tvar a krémové ozdoby ostré kontury.

Tip navíc: do krémů s TAFTEM lze přidávat i jemně mleté jádroviny, kousky čokolády nebo i osušené nebo dobře okapané ovoce.

Vyzkoušejte!