Popis
Doporučená receptura:
TAFT Neutral nebo Choco 200 g
Voda pitná 250 g
Smetana ke šlehání (nejlépe 33 %) 1000 g
Doporučený technologický postup:
Nejdříve si vyšleháme smetanu do stabilní konzistence. Poté si rozmícháme TAFT s vodou, který následně spojíme s vyšlehanou
smetanou. Nyní máme připravenou lehkou šlehačkovou náplň, kterou můžeme ihned zpracovávat do různých dortů, řezů, rolád nebo
jiných dezertů. Její perfektně stabilní vlastnosti jdou ruku v ruce s vyrovnanou, jemnou a přitom plnou chutí.
Výhody použití:
U ztužovačů řady TAFT se povedlo skoro nemožné – připravit šlehačkové náplně s vynikající stabilitou i ve vysokých vrstvách a současně
s vynikající lahodnou chutí. Tyto náplně nejsou cítit po škrobech ani nemají žádné jiné negativní příchutě. Vhodně použitý ztužovač
se může uplatnit i při domácím pečení. S TAFTEM lze připravit například lehké nepečené dorty, jež získají čas k rozležení chutí, aniž by
utrpěla kvalita ztužení. Dorty tak mají konstantní tvar a krémové ozdoby ostré kontury.
Tip navíc: do krémů s TAFTEM lze přidávat i jemně mleté jádroviny, kousky čokolády nebo i osušené nebo dobře okapané ovoce.
Vyzkoušejte!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.