Popis
popis výrobku: Nativní kukuřičný škrob
Organoleptické
parametry: vzhled: prášek
Fyzikálně-chemické
parametry:
vlhkost
pH
Protein (Nx6,25)
SOz
Viskozita (50"C)
Viskozita (95"C)
10,5 - 13,5 o/o
4_6
max,0,4 o/o
max. 10 mg/kg
min. 550 BU
min. 330 BU
Mikrobiologické
parametry:
Výrobek je v souladu s Nařízením Komise (ES) č. 207312005
v platném znění kvalifikován jako mikrobiologicky neriziková
potravina,
GMO:
Výrobek neobsahuje v souladu s Nařízeními (ES) 182912003 a
183012003 geneticky modifikované organismy a nebyl vyroben z
geneticky modifikovaných surovin.
Alergeny: Výrobek neobsahuje alergenní složky uvedené v příloze č, 2 Nařízení
(EU) ě. 116912011 v platném znění,
Minimální trvanlivost: 24 měsíců od data výroby
skladovací podmínky: v suchých a čistých skladech, v dobře uzavřených obalech
Obal: pytel 25 kg
Doporučené použití a
dávkování:
Vhodnost použití a dávkování tohoto přípravku musí být odzkoušena
výrobcem finálního produktu.
Poznámky a upozornění:
Průměrné výživové hodnoty ve 100
Energetická hodnota
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy
z toho cukry
Vláknina
Bílkoviny
Sodík
g výrobku:
1500 kJ/ 353 kcal
0,1 g
0g
88g
0g
-9
0,3 g
10 mq
Země původu: Německo, Španělsko, Nizozemsko, ltálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.