Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Želatina (1 kg)

 

  Živočišná želatina : vepřová 

Typ A Bloom 260

Návod na přípravu :

1,  Želatinu vsypeme do vody a lehce zamícháme. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní lázni na teplotu cca 60-65°C. Občas zamícháme. 

  nebo

2,Želatinu vsypeme do ohřáté vody 60-75°C a za stálého mírného míchání se rozpustí.

  Orientační dávkování na 1 kg gelu

Aspikové misky  0,04 - 0,05 kg

Aspikové dorty, běžné aspikové výrobky  0,06 - 0,08 kg

Nářezové aspikové výrobky,salámy,mozaiky apod.  0,09 - 0,11 kg

Dostupnost Skladem
399 Kč
   
Kategorie Povrchová úprava
 

Alergeny: neobsahuje

 

 

Výživové údaje ve 100 g
Energie kJ/kcl 1500/358
Tuky 0 g
- z toho nasycené m.k. 0 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkovina 88 g