Popis
Mandlová mouka se vyrábí z jemně mletých blanšírovanćh mandlí. Je přirozeně bezlepková a kromě pečení můžete vyzkoušet i výrobu domácího mandlového mléka. Vhodná při Low Carb (LCHF) stravování.
SLOŽENÍ
Rozemletá jádra mandlí.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 2642 kJ / 631 kcal |
| Tuky | 52,0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 4,0 g |
| Sacharidy | 19,2 g |
| z toho cukry | 4,8 g |
| Vláknina | 10,0 g |
| Bílkoviny | 18,3 g |
| Sůl | 0,025 g |
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Výrobek může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů.
SKLADOVÁNÍ
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
